Βρήκαν ομάδα… προσωρινά οι συνεργάτες του Πάμπου Χριστοδούλου

Βρήκαν ομάδα… προσωρινά οι συνεργάτες του Πάμπου Χριστοδούλου

Από το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Λευκωσίας ότι τα ηνία της ομάδας έχει ο για χρόνια αρχηγός, Κυριάκος Πολυκάρπου.

Πληροφορίες του Themasports.com κάνουν λόγο πως οι για χρόνια συνεργάτες του Κύπριου προπονητή, Πάμπου Χριστοδούλου, οι Ανδρέας Μαυρής και Σωτήρης Χαραλάμπους θα είναι μαζί με τον Κυριάκο Πολυκάρπου προσωρινά στο πλευρό του Κυριάκου Πολυκάρπου.

Ο Ανδρέας Μαυρής θα έχει ρόλο βοηθού προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Σωτήρης Χαραλάμπους θα είναι σε ρόλο γυμναστή.

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Χρίστου

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE