Eπίθεση στο υπουργείο Επικοινωνιών στην Καμπούλ- Επτά νεκροί

Eπίθεση στο υπουργείο Επικοινωνιών στην Καμπούλ- Επτά νεκροί

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση εναντίον του αφγανικού υπουργείου Επικοινωνιών στο κέντρο της Καμπούλ, διακόπτοντας μια περίοδο σχετικής ηρεμίας στην πρωτεύουσα και υπογραμμίζοντας τις συνεχιζόμενες απειλές στην ασφάλεια παρά τις προσπάθειες για διεξαγωγή ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με τους Ταλιμπάν.


Η επίθεση ξεκίνησε λίγο πριν από το μεσημέρι του Σαββάτου 20/4 όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά του στην είσοδο του πολυώροφου κτιρίου όπου στεγάζεται το υπουργείο, σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή της πόλης και ακολούθησαν πυροβολισμοί που ο ήχος τους ακουγόταν σε μεγάλη απόσταση.

Μεταξύ των νεκρών είναι τέσσερις πολίτες και τρεις αστυνομικοί, ενώ άλλοι οκτώ πολίτες τραυματίστηκαν, δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE