Επίσημα η σκυτάλη σε γνώριμα χέρια – Αναλαμβάνει ο Παναγιώτου

Επίσημα η σκυτάλη σε γνώριμα χέρια – Αναλαμβάνει ο Παναγιώτου

Μιλώντας πριν την έναρξη του αγώνα στο «Αμμόχωστος» μεταξύ του Ερμή Αραδίππου και της Αλκής Ορόκλινης στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision ο γενικός αρχηγός των «φτεροπόδαρων» Ιάκωβος Καμένος αποκάλυψε τη συμφωνία για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Νίκο Παναγιώτου.

«Υπάρχει προφορική συμφωνία» είπε χαρακτηριστικά ο Ιάκωβος Καμένος με τον Νίκο Παναγιώτου ήδη να είναι στο «Αμμόχωαστος» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τον Β΄ όμιλο μεταξύ του Ερμή Αραδίππου και της Αλκής Ορόκλινη.

Μπείτε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.