«Αξίζει το ρίσκο ο Κουλούρης»

«Αξίζει το ρίσκο ο Κουλούρης»

Για επιθετικό ψάχνει την επόμενη σεζόν η Ρέιντζερς και στην λίστα των Σκοτσέζων υπάρχει και ένα ελληνικό όνομα. Αυτό του Ευθύμη Κουλούρη!

Ο διεθνής επιθετικός ακούγεται σε σενάρια για διάφορες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά η Daily Record έχει κάνει ένα αφιέρωμα στους τέσσερις επικρατέστερους, που θα άξιζε το ρίσκο να κυνηγήσει το καλοκαίρι η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ.

Στο δημοσίευμα, αναφέρουν πως τα ονόματα που η Ρέιντζερς θα πρέπει να εστιάσει, είναι αυτά των Μίρκο Μάριτς (Όσιγιεκ), Αλέξις Κλοντ – Μορίς (Λοριάν), Εβάνς Μενσά (Ελσίνκι) και του Ευθύμη Κουλούρη.

Αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα:

«Με 18 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος, ο Κουλούρης είναι ο πρώτος σκόρερ και παίζει δανεικός στον Ατρόμητο, από τον ΠΑΟΚ. Ένα θετικό στοιχείο γι’ αυτούς που λατρεύουν τα στατιστικά, είναι πως σουτάρει με καλά ποσοστά και η αξία του μπορεί να ανέβει κι άλλο, αν συνεχίσει να βελτιώνεται. Ο 23χρονος έχει και έξι συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας, αλλά ακόμη δεν έχει σκοράρει. Έχει παίξει 55 ματς για τον ΠΑΟΚ και έχει σκοράρει 9 φορές, αλλά στην διάρκεια του δανεισμού του έκανε όνομα με τις εμφανίσεις του. Έχει συμβόλαιο ως το 2021 με τον ΠΑΟΚ, αλλά στα 23 του χρόνια, αξίζει το ρίσκο».

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE