Το Κυριακάτικο ραντεβού της Ομόνοιας 1948 στη Λεμεσό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το Κυριακάτικο ραντεβού της Ομόνοιας 1948 στη Λεμεσό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από την Ομόνοια 1948 αναφέρει:

«Στα πλαίσια της περιβαλλοντικης μας δράσης και με αφορμή την παγκόσμια μέρα της Γης στις 22 του Απρίλη το Σωματείο μας καλεί ΑΥΡΙΟ 21/4/2019 όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική καθαριότητα που θα γίνει αύριο στις 9:30 το πρωί στο μολο της Λεμεσού.

Ανάμεσα στα βράχια της περιοχής θα δει κανείς εκατοντάδες σκουπίδια μπουκάλια και τενεκεδακια μια εικόνα που όχι μόνο μας λυπεί αλλά και ταυτόχρονα μας θυμώνει. Αναλαμβάνουμε δράση λοιπόν και καλούμε όσα μέλη και φίλους του λαϊκού μας σωματείου επιθυμούν αλλά και τον οποιοδήποτε άλλο θέλει να μας βοηθήσει αύριο Κυριακή στις 9:30 το πρωί να μαζευτεί στην αρχή του πεζοδρομου στο μολο ( προς την μεριά της παραλίας) και όλοι μαζί να συνεισφέρουμε έστω με αυτό τον μικρό τρόπο στη καθαριότητα και στη περιβαλλοντικης συνείδηση.

Σας περιμένουμε!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE