Power of Love: H διπλή ανατροπή στην αποχώρηση που άφησε άφωνους τους παίκτες – VIDEO

Power of Love: H διπλή ανατροπή στην αποχώρηση που άφησε άφωνους τους παίκτες – VIDEO

Μια διπλή ανατροπή περίμενε τους παίκτες του Power of Love στο επεισόδιο της Παρασκευής (19/04).

Στην έναρξη του Gala, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι θα αποχωρήσουν δύο παίκτες, ένας άντρας και μία γυναίκα. Οι παίκτες ψήφισαν και αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι ο Νοντάρης Αραπίδης και η Αλεξάνδρα Βαρζάρι.

Κι ενώ οι δύο τους ήταν έτοιμοι να φύγουν, η Μαρία Μπακοδήμου άνοιξε το μυστηριώδες κουτί για να ανακοινώσει τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Στο χαρτί που υπήρχε μέσα στο κουτί αναφερόταν ότι μόνο ένας παίκτης θα αποχωρήσει και η παρουσιάστρια ζήτησε από τους υπόλοιπους παίκτες να ψηφίσουν αρνητικά μεταξύ των δύο για ποιος θα φύγει, κάτι που ξάφνιασε τους πάντες.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε η Αλεξάνδρα, η οποία και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE