ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε τρείς για εμπρησμό - Τους 'έκαψε' μαρτυρία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε τρείς για εμπρησμό - Τους 'έκαψε' μαρτυρία

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε την Παρασκευή (20/04) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτων, που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 55χρονο, 45χρονο και 48χρονο, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.Για την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί, στα τέλη Μαρτίου και 38χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα ξημερώματα της 12ης Φεβρουαρίου 2019, ξέσπασε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό. 

Από τη φωτιά, που κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καταστράφηκε ολοσχερώς το ένα όχημα, ενώ το δεύτερο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.


Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE