Τι…. ΤΕΡΑΣΤΙΑ θα δώσει ενδεχόμενη απόδραση από το «ΑΕΚ Αρένα»

Τι…. ΤΕΡΑΣΤΙΑ θα δώσει ενδεχόμενη απόδραση από το «ΑΕΚ Αρένα»

Ο ΑΠΟΕΛ άφησε πίσω του την πρόκριση επί της ΕΝΠ και πλέον… στρέφει το βλέμμα του προς την ΑΕΚ και τον αγώνα πρωταθλήματος στην «Αρένα».

Οι γαλαζοκίτρινοι με δύο σερί νίκες, την πρώτη βδομάδα του Μαΐου μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα! Για αυτό δεν σκέφτονται άλλο τον τελικό. Υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι τις 22 Μαΐου.

Θέλει να πάει εκεί και να κατακτήσει το νταμπλ! Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει να περάσει νικηφόρα από τη Λάρνακα και να έρθει στο ΓΣΠ για να παίξει με τον Απόλλωνα και να πάρει το τρίποντο που θα ισοδυναμεί με τίτλο.

Οι ποδοσφαιριστές είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ο Πάολο Τραμετσάνι τους έχει προετοιμάσει. Γιατί ο Ιταλός κόουτς ξέρει τι τεράστια ψυχολογία θα πάρει η ομάδα του αν γίνει κάτι τέτοιο. Η σκέψη όλων στον ΑΠΟΕΛ να «καθαρίσουν» το πρωτάθλημα από την πρώτη εβδομάδα του ερχόμενου μήνα, και μετά να είναι… χαλαροί μέχρι τον τελικό είναι αυτή που κυριαρχεί.

Έτσι, η αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική κόντρα στην ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ εκτός έδρας είναι… μισό πρωτάθλημα!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE