Όλα όσα έγιναν στη Συνέλευση του Απόλλωνα – Τι ανακοίνωσε ο πρόεδρος

Όλα όσα έγιναν στη Συνέλευση του Απόλλωνα – Τι ανακοίνωσε ο πρόεδρος

Μέσω της ιστοσελίδας του σωματείου ο Απόλλωνας ενημερώνει για τα όσα έγιναν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

«Έγινε μέσα σε καλό κλίμα η Ετήσια τακτικη Γενική συνέλευση του Σωματείου και έχουν όμοφωνα εγκριθεί οι οικονομικές καταστάσεις του Σωματείου για το έτος 2018.

Σε σύντομο απολογισμό της χρονιάς ο πρόεδρος ανάφερε ότι παρά τις δύσκολίες το ΔΣ κατέβαλε καθε δυνατή προσπάθεια μεσα στα πλαίσια των οικονομικών του δυνατοτήτων για την απρόσκοπτη λειτουργία των τμημάτων.

Επίσης ο πρόεδρος κ. Μαρίνος Ευσταθίου ανακοίνωσε την έκδοση λαχνού με δώρο ένα αυτοκίνητο Kia Sportage 1.6 αξίας 21.000 ευρώ.

Οπως ανάφερε ο λαχνός θα τιμάται προς 30,00 ευρώ έκαστος και η κλήρωση θα γίνει στον πρώτο ευρωπαικό εντός έδρας αγώνα της Ά ομάδας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE