«Η τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο Πρόεδρος…» – Το μήνυμα για τη συνέχεια και η… ΣΥΝΤΑΓΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Η τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο Πρόεδρος…» – Το μήνυμα για τη συνέχεια και η… ΣΥΝΤΑΓΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Αναλυτικά:

«Οι υποχρεώσεις τρέχουν και η ομάδα μας καλείτε να παραμερίσει την απογοήτευση του αποκλεισμού και να στρέψει ξανά το βλέμμα της στον Κυριακάτικο αγωνα με την Ανόρθωση.

Η τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο Πρόεδρος και το ΔΣ από την αρχή της χρονιάς δεν θα σταματήσει αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Όλη η ποδοσφαιρική Κύπρος είδε την Τετάρτη ότι η ΕΝΠ είναι ομάδα Α’ κατηγορίας και σιγά σιγά τα επόμενα χρόνια όλο και θα μεγαλώνει περισσότερο.

Για να γίνει αυτό βέβαια η συνταγή είναι μια. Η ενότητα, η μεθοδευμένη δουλειά και η επιμονή!

Δεν απογοητευόμαστε που χάθηκε η ευκαιρία. Ειμαστε πεπεισμένοι ότι με ενότητα και τον κόσμο στο πλευρό της, αυτή η ομάδα θα έχει στο μέλλον κι άλλες ευκαιρίες κι άλλες ωραίες στιγμές!

Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ιστορική ομάδα και για να την κερδίσουμε χρειαζόμαστε την συμπαράσταση όλων!

Σας καλούμε να είστε όλοι παρόν στο «Τάσος Μάρκου» για να δώσουμε μαζί την μάχη για τη νίκη»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE