ΠΑΦΟΣ: Όχημα παρέσυρε πεζό – Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Όχημα παρέσυρε πεζό – Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Πάφο, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 19/04.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε επί της οδού Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο στις 15:15 το μεσημέρι της Παρασκευής 19/04.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε νεαρός παρέσυρε πεζό.

Ο πεζός τραυματίστηκε σοβαρά από την σύγκρουση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με ασθενοφόρο.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν άμεσα στη σκηνή για να διενεργήσουν εξετάσεις για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE