Αντόνε: «Το χειρότερο μας παιχνίδι»

Αντόνε: «Το χειρότερο μας παιχνίδι»

Σαν τον χειρότερο αγώνα του Απόλλωνα από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας χαρακτήρισε τον σημερινό με τον Ερμή ο Ιοάν Αντόνε.

«Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι από τότε που ήρθα. Πίστευαν πολλοί πως θα ήταν εύκολο, επειδή ο Ερμής είχε αγώνα κυπέλλου. Είπα στους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι, γιατί ο Ερμής έχει καλή ομάδα και στη Λεμεσό έπαιξε πολύ καλά απέναντί μας. Δεν είχαμε συγκέντρωση και επιμονή. Δεν είδαμε καμία ευκαιρία και ούτε βάλαμε πίεση στον Ερμή. Λυπάμαι για τους οπαδούς του Απόλλωνα που ήρθαν στη Λάρνακα και μας υποστήριξαν. Πιστεύω ότι θα παίξουμε σαν Απόλλωνας στα επόμενα παιχνίδια και θα επιστρέψουμε στις νίκες. Συγχαρητήρια στον Ερμή για το παιχνίδι του», ανέφερε ο Ρουμάνος προπονητής και σε ερώτηση, αν υπήρξε υποτίμηση για τον αντίπαλο, είπε: «Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε, ενώ είχαμε απουσίες όπως των Μεριέμ και Ρομπέρ. Έπαιξαν ρόλο η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Ερμή, ο αγωνιστικός χώρος και ηάσχημη μέρα για τον Απόλλωνα.

Για τους τραυματισμούς:

«Ο Βασιλείου θα κάνει μια επέμβαση στον ώμο του. Για τον Αντράντε δεν ξέρουμε».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE