Φινκ: «Αυτό θέλω να βλέπω»

Φινκ: «Αυτό θέλω να βλέπω»

H νίκη κόντρα στην Ανόρθωση και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε το ΑΠΟΕΛ στο Α΄ ημίχρονο κυρίως έφερε την ικανοποίηση του Τόρστεν Φινκ.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ δήλωσε τα εξής: «Στο Α΄ ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Αυτό είναι που θέλω να βλέπω από την ομάδα μου, από άποψης των κινήσεων στο γήπεδο. Ήταν σημαντική και η θέληση που δείξαμε για τη νίκη. Στην επανάληψη χάσαμε λίγο από την υπεροχή μας και είναι δύσκολο να παίξεις με μια ομάδα που κρατά καλά την μπάλα και τακτικά είναι καλά δουλεμένη. Στο τέλος αν δούμε την συνολική απόδοση αξίζαμε τη νίκη κι είμαι ευχαριστημένος γι αυτό. Ήταν το πρώτο παιχνίδι από τα 10 των πλέι οφ μέχρι το τέλος για να φτάσουμε στο στόχο μας. Είδαμε ότι η αντίπαλη ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό για την συνέχεια. Σήμερα παίρνουμε μαζί μας αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι της Τετάρτης. Θα φρεσκάρουμε την ομάδα νε νέους παίκτες στην ενδεκάδα και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέτρα για πυρόπληκτους: Σε τρεις δόσεις τα χρήματα για κατοικίες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – Τι θα γίνει με τα τουρκοκυπριακά

Μέτρα για πυρόπληκτους: Σε τρεις δόσεις τα χρήματα για κατοικίες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – Τι θα γίνει με τα τουρκοκυπριακά

Για την εκτίμηση των ζημιών θα χρησιμοποιηθούν τρέχουσες τιμές της αγοράς με τη βοήθεια του ΕΤΕΚ δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.

BEST OF TOTHEMAONLINE