Eεεε… Όχι και «ΓΛΑΣΤΡΑ» ο Σωφρόνης

Eεεε… Όχι και «ΓΛΑΣΤΡΑ» ο Σωφρόνης

Η διαδικασία «κατανομής» ευθυνών στον Απόλλωνα, για το ότι κινδυνεύει να κλείσει αποτυχημένα (στις εγχώριες διοργανώσεις) και η φετινή χρονιά, είναι στο φόρτε της. 

Όχι τόσο μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου, αλλά από τότε που οι κυανόλευκοι δέχθηκαν τη δεύτερη εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα.

Λένε για τον πρόεδρο Κίρζη, τη διοίκηση, τον Πέτρο Κονναφή, φυσικά τα… ακούει και ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή.

Κυρίως για το ότι δεν έστησε πόδι, να γίνει πιο γενναία ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο. Συν τα άλλα που λένε, ότι διαχειρίζεται λανθασμένα τους σημαντικούς αγώνες.

Το τελευταίο «κουφό» που ακούσαμε ή το διαβάσαμε στα Social Media, είναι ότι πρώην αγαπημένος τους «Γάτος» (αυτούς που του ασκούν κριτική εννοούμε), λειτουργεί λίγο-πολύ ως «γλάστρα» στην όλη κατάσταση.

Βρε παιδιά ηρεμήστε λίγο. Έχει τα λάθη και τις αδυναμίες του ο 42χρονος προπονητής, αλλά να λένε μερικοί ότι μένει εκεί ως «διακοσμητικό στοιχείο», ξεπερνά τα όρια κάθε φαντασίας.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE