Τσαβούσογλου και Οζερσάι συζήτησαν το Κυπριακό στην Άγκυρα

Τσαβούσογλου και Οζερσάι συζήτησαν το Κυπριακό στην Άγκυρα

Την τρέχουσα κατάσταση στο Κυπριακό αξιολόγησαν σε συνάντησή τους την Πέμπτη (18/4) στην Άγκυρα ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Τ/κ "υπέξ" Κουντρέτ Οζερσάι.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσαβούσογλο έγραψε στο τουίτερ ότι με τον Κουντρέτ Οζερσάι αξιολόγησαν την τρέχουσα κατάσταση στο Κυπριακό. “Θα συνεχίσουμε τις κοινές μας προσπάθειες για μια διευθέτηση η οποία θα διασφαλίζει την πολιτική ισότητα των Τ/κ και θα ικανοποιεί τις ανησυχίες τους για την ασφάλεια”, αναφέρει.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.