Αυτή είναι η ΘΕΣΗ Πουλλαΐδη – Η επιστολή του στη Συνέλευση και τι ξεκαθάρισε για MoU

Αυτή είναι η ΘΕΣΗ Πουλλαΐδη – Η επιστολή του στη Συνέλευση και τι ξεκαθάρισε για MoU

Την θέση ότι δεν υπάρχει λόγος να συζητηθεί το ΜοU στην έκτακτη γενική συνέλευση εξέφρασαν οι εκπροσώποι Πουλλαΐδη.

Ο Λοΐζος Λοΐζου ανέγνωσε επιστολή του Χρίστου Πουλλαϊδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η επιστολή:

«Έχω λάβει το email σας με ημερομηνία 15 Απριλίου που αφορά την παρουσία μου στην έκτακτη ΓΣ του συλλόγου στις 18 Απριλίου.

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω προγραμματισμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και συναντήσεων οι οποίες έχουν διευθετηθεί πιο πριν.

Θα στείλω όμως τους αντιπροσώπους μου και θα έχουν όλες τις επιστολές και ντοκουμέντα που απαιτούνται για να τεκμηριωθούν οι απόψεις μας και να απαντηθούν οι ερωτήσεις των μελών. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να γίνει συζήτηση για το MoU αφού αυτό έχει ήδη απορριφθεί και είναι σαν να μην υπάρχει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE