ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη φυλακή ο «ροζ πάνθηρας »- Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ λεία του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη φυλακή ο «ροζ πάνθηρας »- Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ λεία του

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών επέβαλε χθες Τετάρτη (17/4) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 37χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί στις 10 Ιουνίου, 2018, βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης σε χώρα του εξωτερικού και μετά από σχετική διαδικασία, παραδόθηκε στις 7 Νοεμβρίου, 2018, σε μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και μεταφέρθηκε στην Κύπρο.

Ο 37χρονος κρίθηκε ένοχος σε τρείς υποθέσεις διαρρήξεων χρυσοχοείων και κλοπών, που διαπράχθηκαν σε Λεμεσό και Πάφο, μεταξύ Μαΐου, 2012 - Μαΐου, 2013, με την κλαπείσα περιουσία να ανέρχεται γύρω στις 300.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE