Ούτε οι αστυνομικοί δεν άντεξα το φριχτό θέαμα- Ξύπνησαν με γροθιές 85χρονο

Ούτε οι αστυνομικοί δεν άντεξα το φριχτό θέαμα- Ξύπνησαν με γροθιές 85χρονο

Λύγισαν ακόμη και οι αστυνομικοί μπροστά στο φρικτό θέαμα, όταν εντόπισαν έναν 85χρονο στο σπίτι του στην Αθήνα, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από ληστές, πιθανότατα τα ξημερώματα της Κυριακής (14/4).

Οι ληστές που μπήκαν στο μικρό σπίτι του 85χρονου στα Σεπόλια, ξύπνησαν απότομα τον ανήμπορο να αντιδράσει ηλικιωμένο, χτυπώντας τον με γροθιές για να τους πει που είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα, αναφέρει ρεπορτάζ της ελλαδικής espressonews.gr, την Πέμπτη (18/4).

Οι γείτονες του άτυχου 85χρονου ανησύχησαν από την απουσία του και μια γειτόνισσα τον αναζήτησε για να τον βρει σε τραγική κατάσταση, αιμόφυρτο με σπασμένα δόντια από τις γροθιές και εξαρθρωμένη την κάτω γνάθο.

Το σπίτι του ηλικιωμένου, έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο, αφού οι δράστες στη προσπάθεια τους να εντοπίσουν οτιδήποτε πολύτιμο, έσπασαν εσωτερικές πόρτες και ντουλάπια, αρπάζοντας άγνωστο χρηματικό ποσό πριν διαφύγουν.

Αν και ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 85χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης (16/4).

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που είχε καλέσει σοκαρισμένη η γειτόνισσα, λύγισαν από το φρικτό θέαμα.

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE