ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας- Άγνοείται η τύχη 22χρονου Κύπριου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας- Άγνοείται η τύχη 22χρονου Κύπριου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 22χρονου σε μια προσπάθεια να αντλήσει πληροφορίες που να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Ωρες αγωνίας για τους οικείους του.

 

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό του Κλείτου Ρωσσίδη, 22 ετών, από την Κοκκινοτριμιθιά, ο οποίος ελλείπει από την οικία του, από τις 9 Απριλίου, 2019.  

Ο 22χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανόξανθα μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς στα τηλέφωνα 22607140 και 22607155, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.  

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE