ΜΙΤΣΕΡΟ- ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων- Υπάρχουν προβλήματα- Δηλώσεις Α. Κεττή

ΜΙΤΣΕΡΟ- ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ:  Σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων- Υπάρχουν προβλήματα- Δηλώσεις Α. Κεττή

Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα, σε σύσκεψη με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής και άλλων αρμόδιων φορέων, στο μεταλλείο Μιστερού, μετά και τα προβλήματα ασφάλειας που εντοπίστηκαν και καθιστούν επικίνδυνη την όποια επιχείρηση στο φρεάτιο βάθους 130 μέτρων.

Μιλώντας την Πέμπτη (18/4) στο ThemaOnline ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, εξήγησε ότι πρόκειται να υπάρχει σύντομα σύσκεψη μεταξύ κρατικών και άλλων φορέων που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΜΙΤΣΕΡΟ: Καθυστέρηση στην επιχείρηση άντλησης νερού από το φρεάτιο λόγω ασφαλείας

Σκοπός της σύσκεψης, ανέφερε ο κ. Κεττής στην ιστοσελίδα μας, είναι να δουν τι μπορεί να γίνει, μετά και τα θέματα ασφαλείας που προέκυψαν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, δεν θέλησε να αναφερθεί σε οποιεσδήποτε περαιτέρω λεπτομέρειες ή πιθανά σχέδια δράσης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Ψάχνουν τον «Ορέστη» - Κορυφώνεται η αγωνία για το κοριτσάκι

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE