ΜΙΤΣΕΡΟ: Καθυστέρηση στην επιχείρηση άντλησης νερού από το φρεάτιο λόγω ασφαλείας

ΜΙΤΣΕΡΟ: Καθυστέρηση στην επιχείρηση άντλησης νερού από το φρεάτιο λόγω ασφαλείας

Δεν άρχισε μέχρι τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (18/4) η άντληση νερού από το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου είχε εντοπιστεί η σορός της 39χρονης Marry Rose Tiburcio Infante από τις Φιλιππίνες.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται είναι λόγω θεμάτων που ακόμη εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αφορούν κυρίως στην ασφάλεια αυτών που θα συμμετέχουν στην όλη επιχείρηση.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η Αστυνομία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες, μελετούν περαιτέρω το θέμα της άντλησης του νερού από το φρεάτιο, και πως λόγω κάποιων θεμάτων που συζητούνται, μεταξύ των οποίων και θέματα ασφάλειας, δεν έχει αρχίσει ακόμη η άντληση του νερού.

Για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση 33χρονος Ρουμάνος, πρώην συμβίος της 39χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE