ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον εμπιστεύτηκε και το εκμεταλλεύθηκε – Έκλεψε την ανάπηρη φίλη του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον εμπιστεύτηκε και το εκμεταλλεύθηκε – Έκλεψε την ανάπηρη φίλη του

Συνελήφθη 27χρονος και η 43χρονη συμβία του για κλοπή 20 χιλιάδων ευρώ από 64χρονη, η οποία επρόκειτο για φίλη τους.

Την Τετάρτη (17/4)καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από 64χρονη από την Λάρνακα, ότι την προηγούμενη ημέρα πήγε με το όχημά της στην Λεμεσό, λόγω κάποιων εκκρεμοτήτων που έπρεπε να διευθετήσει για τον γάμο του παιδιού της.

Η 64χρονη συνοδεύθηκε στην Λεμεσό από 27χρονο φίλο της, από το Ιράκ ο οποίος την βοηθούσε, λόγω αναπηρικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Σημειώνεται ότι η παραπονούμενη είχε στην προσωπική της τσάντα το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, όταν ήταν στην Λεμεσό, κάποια στιγμή πήγε τουαλέτα και άφησε την τσάντα της στον 27χρονο, τον οποίο εμπιστευόταν, αφού διατηρούσαν φιλική σχέση για χρόνια.

Όταν επέστρεψαν στην Λάρνακα, ο 27χρονος έφυγε βιαστικά για να πάει σπίτι του, αναφέροντας στην 64χρονη φίλη του ότι είναι κουρασμένος. Όταν η παραπονούμενη όμως άνοιξε την τσάντα της, διαπίστωσε ότι οι 20 χιλιάδες δεν υπήρχαν πια.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 27χρονος από το Ιράκ και η 43χρονη συμβία του από τις Φιλιππίνες, οι οποίοι διαμένουν μαζί.

Στο σπίτι τους εντοπίστηκαν τρία πορτοφόλια που σε αυτά ήταν διασκορπισμένα 10,250 ευρώ.

Η 43χρονη ανέφερε στις Αρχές ότι της τα έδωσε ο συμβίος της, χωρίς αυτή να ρωτήσει από πού είναι.

Η Αστυνομία αναζητά τα υπόλοιπα χρήματα, ενώ διερευνώνται και οι ισχυρισμοί που προέβαλαν οι δύο συλληφθέντες.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE