ΙΣΡΑΗΛ: Ο Νετανιάχου έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

ΙΣΡΑΗΛ: Ο Νετανιάχου έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

Ο Ισραηλινός πρόεδρος Ρέουβεν Ριβλίν έδωσε την Τετάρτη 17/4 εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε συνέχεια της επικράτησης του κόμματός του Λικούντ στις εκλογές της 9ης Απριλίου.

 
Σε μια τελετή που μεταδόθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση ο Ρίβλιν μιλώντας στον Νετανιάχου είπε πως σε διαβουλεύσεις με τους ηγέτες των εκλεγμένων κομμάτων στο νέο κοινοβούλιο "Σας πρότειναν 65 βουλευτές (από τους 120)".
 
Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός έχει 28 μέρες προθεσμία για να σχηματίσει νέο υπουργικό συμβούλιο. Η περίοδος αυτή μπορεί να παραταθεί κατά 14 μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE