Την κατάσταση στην Τουρκία συζήτησαν Γιάγκλαντ- Μογκερίνι

Την κατάσταση στην Τουρκία συζήτησαν Γιάγκλαντ- Μογκερίνι

Η κατάσταση στην Τουρκία και ο όγκος των τουρκικών υποθέσεων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε την Τετάρτη ο ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ) Θόρμπγιορν Γιάγκλαντ με την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι.

 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση στο Στρασβούργο συζητήθηκε επίσης η αυξανόμενη συνεργασία μεταξύ ΣτΕ και ΕΕ σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ο κ. Γιάγκλαντ αναφέρθηκε στις προτάσεις για να ξεπεραστεί το αδιέξοδο με την εκπροσώπηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE