Τραυματίες στην Ακρόπολη από το χτύπημα κεραυνού

Τραυματίες στην Ακρόπολη από το χτύπημα κεραυνού

Άνθρωποι τραυματίστηκαν από κεραυνό που έπληξε τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολη το απόγευμα της Τετάρτης 17/4.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κεραυνός έπεσε κοντά στο μνημείο του Ερεχθείου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τα άτομα που βρίσκονταν εκεί.

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας τους ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για ελαφρύ τραυματισμό τεσσάρων προσώπων

Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο και παρέλαβαν τους τραυματίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE