Παναγία των Παρισίων: Πάνω από €1 δισ. οι δωρεές μέσα σε 48 ώρες

Παναγία των Παρισίων: Πάνω από €1 δισ. οι δωρεές μέσα σε 48 ώρες

1 δισ. ευρώ από τις δωρεές πλούσιων και ισχυρών επιχειρηματιών για την αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων

Το ταμείο για την αναστήλωση του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων έφτασε σήμερα να έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισ. ευρώ από τις δωρεές πλούσιων και ισχυρών επιχειρηματιών, αλλά και απλών πολιτών.   

Μόλις δυο μέρες μετά την καταστροφή του μνημείου, ανακοινώθηκε πως οι δωρεές αυξάνονται διαρκώς, ένα ευοίωνο σημάδι για το μέλλον του ναού που υπέστη τεράστιες ζημιές από την πυρκαγιά.   Η Apple, η L'Oreal, ο οίκος Chanel και ο οίκος Dior, είναι μερικοί μόνο από τους σημαντικούς δωρητές των οποίων τα ποσά προστέθηκαν τις μεγάλες προσφορές που έκαναν πλούσιοι γάλλοι επιχειρηματίες.   

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν: Ειλικρινά ευελπιστώ να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν: Ειλικρινά ευελπιστώ να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα

Tην ελπίδα να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα από τη σημερινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, λίγο πριν αναχωρήσει για το τετ-α-τετ στην προστατευμένη από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE