Εφτά ο Σισέ, έξι ο Έβανς

Εφτά ο Σισέ, έξι ο Έβανς

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της Premiere League στους Πάπι Σισέ και Τζόνι Έβανς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν επεισόδιο με φτύσιμο στον αγώνα Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Δευτέρα και θα υποχρεωθούν να μείνουν για αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Όπως ανακοινώθηκε ότι μετά τις 7 αγωνιστικές  στον Σενεγαλέζος φορ της Νιούκαστλ, ο Βορειοϊρλανδός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, καλείται να μείνει μακριά από τους αγώνες μία λιγότερο

 Οι δύο παίκτες ... αντάλλαξαν φτυσίματα στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενοχοποιείται γιατί ξεκίνησε τον πόλεμο με το υγρό πυρ και τον αντίπαλο του να απαντά με τον ίδιο αντιαθλητικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας- Κύπρου, έστειλε από τους Δελφούς, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του, στους ιστότοπους ot.gr και tovima.gr.Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός θερμού Απριλίου στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με αφορμή τις έρευνες για το καλώδιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας- Κύπρου, ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε περίπου δύο χρόνια μέσα στον ελληνοτουρκικό διάλογο που όπως είπε, έχει παραγάγει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Ανάμεσα στα άλλα, ο Έλληνας ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση των συζητήσεων, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE