ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγός παρέσυρε αστυνομικό με το όχημα - Του έκανε σήμα να σταματήσει

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγός παρέσυρε αστυνομικό με το όχημα - Του έκανε σήμα να σταματήσει

Νέο τροχαίο ατύχημα λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/04) με τραυματία έναν αστυνομικό ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα. 

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11:40 το πρωί της Τετάρτης (17/04), απέναντι από το Υπουργείο Γεωργίας στην Λευκωσία, όταν μέλος της ομάδας Ζ ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, έδωσε σήμα σε ύποπτο αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο κάτι το οποίο ο οδηγός δεν έπραξε με αποτέλεσμα να αναπτύξει ταχύτητα και να παρασύρει τον αστυνομικό στο έδαφος. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου φέρει τραύματα στα πόδια. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Συναινούν στην έκδοσή τους στην Κύπρο, όπου διώκονται για την υπόθεση δολοφονίας 49χρονου Κύπριου επιχειρηματία, οι δύο 28χρονοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση ισάριθμων ευρωπαϊκών ενταλμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE