Ραμόνα Βλαντή: «Κλείδωσε» σε μεσημεριανή εκπομπή

Ραμόνα Βλαντή: «Κλείδωσε» σε μεσημεριανή εκπομπή

Πρόκειται για την νικήτρια του πρώτου κύκλου του «My Style Rocks» η οποία με το δικό της εκκεντρικό σεξαπίλ και την έντονη προσωπικότητά της κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από το κοινό. 

Όπως αναφέρει δημοσίυεμα από το TLIFE, η Ραμόνα θα αναλάβει στήλη μόδας στη τηλεοπτική εκπομπή «Μεσημεριάτικα», την οποία παρουσιάζει η Ειρήνη Κολιδά και με το δικό της καυστικό χιούμορ θα σχολιάζει τις εμφανίσεις των celebrities, στο Open Tv.

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, η ίδια επιθυμεί να παρουσιάζει εκπομπές τύπου Fashion Police και να αναλύει όλα τα κακώς κείμενα του πώς ντύνονται οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Οι βουλευτικές εκλογές, επιβεβαίωσαν ότι το πολιτικό σκηνικό εισέρχεται σε μια νέα εποχή ρευστότητας και συνεχών ανακατατάξεων. Παρά το έντονο προεκλογικό κλίμα αμφισβήτησης απέναντι στα παραδοσιακά κόμματα, η τελική εικόνα της κάλπης ανέτρεψε αρκετές από τις προβλέψεις των τελευταίων εβδομάδων.

BEST OF TOTHEMAONLINE