Ραμόνα Βλαντή: «Κλείδωσε» σε μεσημεριανή εκπομπή

Ραμόνα Βλαντή: «Κλείδωσε» σε μεσημεριανή εκπομπή

Πρόκειται για την νικήτρια του πρώτου κύκλου του «My Style Rocks» η οποία με το δικό της εκκεντρικό σεξαπίλ και την έντονη προσωπικότητά της κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από το κοινό. 

Όπως αναφέρει δημοσίυεμα από το TLIFE, η Ραμόνα θα αναλάβει στήλη μόδας στη τηλεοπτική εκπομπή «Μεσημεριάτικα», την οποία παρουσιάζει η Ειρήνη Κολιδά και με το δικό της καυστικό χιούμορ θα σχολιάζει τις εμφανίσεις των celebrities, στο Open Tv.

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, η ίδια επιθυμεί να παρουσιάζει εκπομπές τύπου Fashion Police και να αναλύει όλα τα κακώς κείμενα του πώς ντύνονται οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE