Άγριος ξυλοδαρμός 85χρονου από ληστές - Πέθανε στο νοσοκομείο

Άγριος ξυλοδαρμός 85χρονου από ληστές - Πέθανε στο νοσοκομείο

Τραγική κατάληξη είχε η ληστεία με θύμα έναν 85χρονο στα Σεπόλια.

Ο άτυχος ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε τόσο άγρια από τους ληστές που μπήκαν στη μονοκατοικία στην οποία διέμενε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 Ελλάδας.

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του 85χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής (14/4). Αφού τον ξυλοκόπησαν για να τον ληστέψουν, τον παράτησαν αιμόφυρτο.

Τον ηλικιωμένο βρήκε αρκετή ώρα αργότερα ένας γείτονάς του, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο 85χρονος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό αλλά δεν άντεξε από τα τραύματα και το σοκ που υπέστη με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή την Τρίτη (16/4), μετά από δύο ημέρες νοσηλείας.

Απόσπασμα από την ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 Ελλάδας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE