Άγριος ξυλοδαρμός 85χρονου από ληστές - Πέθανε στο νοσοκομείο

Άγριος ξυλοδαρμός 85χρονου από ληστές - Πέθανε στο νοσοκομείο

Τραγική κατάληξη είχε η ληστεία με θύμα έναν 85χρονο στα Σεπόλια.

Ο άτυχος ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε τόσο άγρια από τους ληστές που μπήκαν στη μονοκατοικία στην οποία διέμενε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 Ελλάδας.

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του 85χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής (14/4). Αφού τον ξυλοκόπησαν για να τον ληστέψουν, τον παράτησαν αιμόφυρτο.

Τον ηλικιωμένο βρήκε αρκετή ώρα αργότερα ένας γείτονάς του, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο 85χρονος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό αλλά δεν άντεξε από τα τραύματα και το σοκ που υπέστη με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή την Τρίτη (16/4), μετά από δύο ημέρες νοσηλείας.

Απόσπασμα από την ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 Ελλάδας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE