ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Έχει αποκλειστεί η σκηνή, αλλά δεν υπάρχουν έρευνες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Έχει αποκλειστεί η σκηνή, αλλά δεν υπάρχουν έρευνες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρά τις πληροφορίες για έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το ενδεχόμενο ύπαρξης ανήλικου παιδιού στο φρεάτιο στο Μιτσερό όπου εντοπίστηκε το πτώμα γυναίκας την περασμένη Κυριακή (14/04), εντούτοις μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την παρουσία μας στη σκηνή, το σημείο φυλάσσεται από μέλη της αστυνομικής δύναμης, ενώ για την ώρα δεν προκύπτει κάποια ένδειξη που να δείχνει ότι θα γίνουν έρευνες εντός της σημερινής ημέρας (16/04). Άλλωστε, πλησιάζει και σκότος.

Η Αστυνομία κινείται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση για την εξιχνίαση τη υπόθεσης. Θυμίζουμε πως νωρίς το απόγευμα συνελήφθη ως ύποπτος για την υπόθεση 33χρονος από τη Ρουμανία, μόνιμος κάτοικος Λάρνακας.

Ο τελευταίος ήταν ο σύντροφος της 38χρονης Μαρί Ρόουζ από τις Φιλιππίνες, η οποία σύμφωνα με ενδείξεις και μαρτυρίες, πιθανόν να είναι η άτυχη γυναίκα, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στο Μιτσερό.

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE