Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές
Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, το συνέδριο διοργανώνει η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών και άλλοι διεθνείς κοινοβουλευτικοί οργανισμοί, περιλαμβανομένης της ΚΣ ΟΑΣΕ.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αγία Πετρούπολη, η κ. Χαραλαμπίδου θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης, Evgeny Grigoriev και με τον Αντιπρόεδρο της Νομοθετικής Συνέλευσης της Αγίας Πετρούπολης, Sergey Solovyov.
Η κ. Χαραλαμπίδου θα πραγματοποιήσει, εξάλλου, επίσκεψη στο Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης, όπου θα συναντηθεί με φοιτητές του Πανεπιστημίου.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




