Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, στο περιθώριο του 3ου Φόρουμ Marine Money Cyprus, που πραγματοποιείται στη Λεμεσό, η κ. Πηλείδου ανέφερε ότι μέσα από στοχευμένες ενέργειες, το Υφυπουργείο πραγματοποιεί συναντήσεις για προσέλκυση ναυτιλιακών εταιρειών, προς δραστηριοποίηση τους στο νησί.
"Συνεχώς έχουμε συναντήσεις και στη Σιγκαπούρη όπου βρισκόμουν την περασμένη εβδομάδα, είχαμε συναντήσεις με εταιρείες που έχουν εκφράσει σε πρώτο στάδιο το ενδιαφέρον τους, ενώ κάποιες έχουν ήδη εγγράψει εταιρείες στην Κύπρο ή είναι στη διαδικασία νηολόγησης πλοίων", είπε και υπέδειξε ότι μέσα στους επόμενους δυο μήνες, αποστολές του Υφυπουργείου θα ταξιδέψουν σε Κίνα, Ιαπωνία, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις