Για τη Μάναμα του Μπαχρέιν αναχωρεί αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης

Για τη Μάναμα του Μπαχρέιν αναχωρεί αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης

Για τη Μάναμα του Μπαχρέιν αναχωρεί αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά την παραμονή του στο Μπαχρέιν, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν Hamad bin Isa Al Khalifa με τον οποίον θα παρακαθίσουν, επικεφαλής των δύο αντιπροσωπειών, σε συνομιλίες. Στο πλαίσιο των συνομιλιών θα υπογραφούν διμερείς Συμφωνίες μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Μπαχρέιν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί επίσης με μέλη της κυπριακής κοινότητας στο Μπαχρέιν.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επιστρέψει στην Κύπρο την Τρίτη, 10 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE