Πρόταση στον Μάριο Πρίαμο να επιστρέψει στο Survivor - VIDEO

Πρόταση στον Μάριο Πρίαμο να επιστρέψει στο Survivor - VIDEO

Έγινε πρόταση στον τρελό... Κύπριο, να μπει στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία, την οποία ωστόσο όπως αναφέρει ο ίδιος, αρνήθηκε. 

O Μάριος ξεκίνησε και την δική του ταξιδιωτική εκπομπή μέσα από την συχνότητα του Open με τίτλο Passenger.

Mιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day το πρωί της Τρίτης αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία, την οποία όμως απέρριψε.

«Μου έγινε μια πρόταση για το Survivor Ελλάδα-Τουρκία. Είμαι σε άλλο κανάλι και στην Κύπρο και την Ελλάδα. Έχω συμβόλαιο και δεν θα έφευγα από αυτό που ξεκίνησα να κάνω. Αρνήθηκα αρκετές προτάσεις. Είχα προτάσεις και από την Ελλάδα και από την Κύπρο για διάφορα θέματα και σε αρκετούς τομείς. Όλα αυτά ήταν ότι είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι που θα μου ταίριαζε και θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό», ανέφερε και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην παρουσίαση.

«Έχω πολλές δυσκολίες και προσπαθώ να μελετώ και να μαθαίνω. Έχω κάνει και κάποια μαθήματα. Άνθρωποι του χώρου με βοήθησαν σε κάποιες σκέψεις που είχα και στο πώς να εκφράζομαι με πιο σωστώ τρόπο γιατί εκφράζομαι σύμφωνα με αυτό που μου βγαίνει. Είναι σαν να μην υπάρχει κάμερα», κατέληξε.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE