ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΛΑΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: «Δεν είχα ιδέα» - Ενδεχόμενο ύπαρξης κι άλλων πλαστών εγγράφων

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΛΑΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: «Δεν είχα ιδέα» - Ενδεχόμενο ύπαρξης κι άλλων πλαστών εγγράφων

Διάταγμα 3ημερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού την Τρίτη 16/5, εναντίον 35χρονου υπόπτου για πλαστογραφία. 

Του Χρίστου Ζήνωνος 

Όπως πληροφορείται το Themaonline, ο35χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιδέα πως το ασφαλιστήριο έγγραφο ήταν πλαστό.   

Πάντως οι Αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα έγγραφά πλαστά. 

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 14 Ιανουαρίου, 2019, ιδιοκτήτης αυτοκινήτου ζήτησε την ανανέωση του πιστοποιητικού ασφάλειας του οχήματος του από ασφαλιστική εταιρεία, στην οποία απέστειλε σε ηλεκτρονική μορφή το πιστοποιητικό ασφάλισης του αυτοκινήτου, το οποίο είχε εκδοθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, 2018 και θα έληγε λίγες μέρες αργότερα, στις 19 Ιανουαρίου, 2019.

Όπως διαπιστώθηκε ωστόσο, το εν λόγω πιστοποιητικό ασφάλισης ήταν πλαστό, αφού δεν είχε εκδοθεί από την ασφαλιστική εταιρεία, διευθυντικό στέλεχος της οποίας, προέβηκε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 35χρονου, στη βάση της οποίας, στις 7 Απριλίου, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψής του.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 12.15 το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4) από μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό και αφού συνελήφθη βάσει του Δικαστικού εντάλματος, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.