ΚΥΠΡΟΣ: Μπλακαουτ Παγκύπρια- Απώλεια φορτίου στο Βασιλικό

ΚΥΠΡΟΣ: Μπλακαουτ Παγκύπρια-  Απώλεια φορτίου στο Βασιλικό

Πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση, από το πρωί της Τρίτης Παγκύπρια, λόγω απώλειας μεγάλου φορτίου στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Βασιλικού.

Μιλώντας στο ThemaOnline η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, ανέφερε ότι στο σταθμό Βασιλικού έχασαν ένα φορτίο από μονάδες παραγωγής, ενώ όπως εξήγησε επηρεάζεται η ηλεκτροδότηση σε όλη την Κύπρο.

Ακόμη, όπως εξήγησε η κ. Παπαδοπούλου, η ιστοσελίδα της ΑΗΚ έχει πέσει και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατή η ενημέρωση των πολιτών για τις περιοχές που δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE