Αποκάλυψε βαλίτσα με χρήματα από Πουλλαΐδη

Αποκάλυψε βαλίτσα με χρήματα από Πουλλαΐδη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα aftonbladet.se ο πρώην αμυντικός της Ανόρθωσης, Μάρκους Χόλγκερσον, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα συμβάν που έγινε όταν ήταν παίκτης της ομάδας της Αμμοχώστου.

Μεταξύ της διετίας 2014-2016 όταν ο Χόλγκερσον ήταν παίκτης της Ανόρθωσης, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στη συνέντευξη του, πριν από παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο τότε πρόεδρος, Χρίστος Πουλλαΐδης, είχε μπει στα αποδυτήρια με μία τσάντα Luis Vuitton γεμάτη χρήματα και την έταξε στους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που θα κέρδιζαν τον ΑΠΟΕΛ.  Να σημειωθεί ότι ο Σουηδός αμυντικός δεν θυμάται σε ποιο παιχνίδι είχε γίνει αυτό μιας και σε ερώτηση που δέχθηκε εάν κέρδισε η ομάδα της Αμμοχώστου τον αγώνα απάντησε «Δεν ξέρω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.