Αποκάλυψε βαλίτσα με χρήματα από Πουλλαΐδη

Αποκάλυψε βαλίτσα με χρήματα από Πουλλαΐδη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα aftonbladet.se ο πρώην αμυντικός της Ανόρθωσης, Μάρκους Χόλγκερσον, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα συμβάν που έγινε όταν ήταν παίκτης της ομάδας της Αμμοχώστου.

Μεταξύ της διετίας 2014-2016 όταν ο Χόλγκερσον ήταν παίκτης της Ανόρθωσης, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στη συνέντευξη του, πριν από παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο τότε πρόεδρος, Χρίστος Πουλλαΐδης, είχε μπει στα αποδυτήρια με μία τσάντα Luis Vuitton γεμάτη χρήματα και την έταξε στους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που θα κέρδιζαν τον ΑΠΟΕΛ.  Να σημειωθεί ότι ο Σουηδός αμυντικός δεν θυμάται σε ποιο παιχνίδι είχε γίνει αυτό μιας και σε ερώτηση που δέχθηκε εάν κέρδισε η ομάδα της Αμμοχώστου τον αγώνα απάντησε «Δεν ξέρω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE