Πέθανε η χήρα του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς

Πέθανε η χήρα του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς

Η Μιριάνα Μάρκοβιτς, που ασκούσε μεγάλη επιρροή στον σύζυγό της, είχε εγκαταλείψει τη Σερβία το 2003.

Την τελευταία της πνοή άφησε, η γνωστή και ως «Λαίδη Μάκβεθ των Βαλκανίων» Μιριάνα Μάρκοβιτς, χήρα του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. 

Η Μιριάνα ήταν 76 ετών και πέθανε σε νοσοκομείο της Μόσχας. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δυστυχώς η Μίρα Μάρκοβιτς απεβίωσε» δήλωσε ο Μιλούτιν Μρκόντζιτς, οικείος της οικογένειας, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE