ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέσσερις ανήλικες κατήγγειλαν 77χρονο για σεξουαλική κακοποίηση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέσσερις ανήλικες κατήγγειλαν 77χρονο για σεξουαλική κακοποίηση

Αντιμέτωπος με τέσσερις ξεχωριστές υποθέσεις βρίσκεται 77χρονος, οι οποίες αφορούν σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, εναντίον του 77χρονου ήδη εκδικάζονται δύο υποθέσεις στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών, ενώ ο ίδιος βρίσκεται ελεύθερος υπό όρους.  

Όπως φαίνεται ο 77χρονος όχι μόνο δεν βάζει μυαλό, αλλά συνεχίζει να παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.  

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος διατηρεί μαγαζί στη Λευκωσία, το οποίο καθημερινά επισκέπτονται ανήλικοι, κυρίως μαθητές. Όπως πληροφορούμαστε ο 77χρονος με διάφορες προφάσεις πλησίαζε τα κορίτσια που εισέρχονταν στο μαγαζί του και τα άγγιζε σε ευαίσθητα σημεία.

Εναντίον του 77χρονου προέκυψαν άλλες δύο καταγγελίες από ανήλικα κορίτσια και μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στην σύλληψη του.

Την Δευτέρα (15/04) ο ηλικιωμένος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσιας, όπου έγινε παραπομπή των δύο νέων υποθέσεων εναντίον του στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.  

Ο ηλικιωμένος για άλλη μια φορά παρέμεινε ελεύθερος υπό όρους και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τέσσερις υποθέσεις. 

Γεωργία Παππούτα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE