ΔΙΩΞΤΕ το «παλιόπαιδο»…

ΔΙΩΞΤΕ το «παλιόπαιδο»…

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την… ενορχηστρωμένη επιχείριση και τον «λιθοβολισμό» του Γιάννη Αναστασίου, από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ. 

Γιατί τόλμησε να… μιλήσει με «άσχημο» τρόπο σε δημοσιογράφο. Δεν έχει σημασία ποιος ήταν ο δημοσιογράφος κι αν έκανε παρόμοια ερώτηση (για άλλο παίχτη) κατά το παρελθόν.

Σας λέω ότι ο σκοπός είναι άλλος. Βασικά θέλουν να δώσουν το μήνυμα, ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει πολλά κουσούρια κι αν τιμήσει κανονικά το συμβόλαιο (έχει άλλο ένα χρόνο) του, δεν θα είναι για το καλό της Ομόνοιας.

Δεν πρόκειται να το πουν ξεκάθαρα, αλλά ο στόχος είναι να «διωχθεί» με τρόπο ο Γιάννης Αναστασίου. Στην πορεία, ενδεχομένως, να φτάσουν στο σημείο, να τον χαρακτηρίσουν (και) παλιόπαιδο.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE