ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ 82 ΚΙΛΩΝ: Υπό κράτηση τελικά οι έξι ύποπτοι

ΥΠΟΘΕΣΗ 82 ΚΙΛΩΝ: Υπό κράτηση τελικά οι έξι ύποπτοι

Παρά την ένσταση της υπεράσπισης τεσσάρων εκ των έξι υπόπτων, για προσωποκράτησή τους, εν τέλει το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνουν υπό κράτηση.

Της Γεωργίας Παππούτα

Την Δευτέρα (15/4) παρουσιάστηκαν εκ νέου ενώπιον Κακουργιοδικείου Λευκωσίας οι έξι ύποπτοι, για να ανακοινωθεί από το δικαστήριο η απόφαση, όσον αφορά την προσωποκράτησή τους. Το δικαστήριο αποφάσισε όπως οι έξι ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση, σημειώνοντας: «Υπάρχει κίνδυνος μη διέλευσης τους, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης».

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (12/4) παρουσιάστηκαν πρώτη φορά ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας οι έξι ύποπτοι για την υπόθεση εντοπισμού 82 κιλών και 627 γραμμαρίων κάνναβης.  Η Κατηγορούσα Αρχή, ζήτησε την κράτηση των έξι υπόπτων, μέχρι και την επόμενη εκδίκαση της υπόθεσης από το Κακουργιοδικείο, με τον συνήγορο υπεράσπισης του πρώτου και του έκτου υπόπτου να κάνει ένσταση ως προς το αίτημα. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης κατά την αγόρευση του, η οποία και συνεχίζεται, ανέφερε πως ενίσταται στην κράτηση των πελατών του, καθώς ο πρώτος έχει ισχυρούς δεσμούς με την Κύπρο, αφού η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του διαμένουν στο νησί μας.

Όσον αφορά τον έκτο ύποπτο ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου πως ο 25χρονος πελάτης του, αν και από τις 18 Μαρτίου είχε γίνει γνωστή από δημοσιεύματα η υπόθεση, και ενώ ο αδελφός του είχε κληθεί για κατάθεση στην Αστυνομία, δεν διέφυγε και συνελήφθη 11 ημέρες μετά, δηλαδή στις 29 Μαρτίου. Ως εκ τούτου, κατά τον δικηγόρο του, δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για διαφυγή των πελατών του ώστε να δικαιολογείται η κράτηση τους.      

Ένσταση έφεραν οι δικηγόροι των τεσσάρων εκ των έξι υπόπτων.  Η υπεράσπιση των άλλων δύο, δεν έφερε καμία ένσταση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top