Έχει το πάθος ο Απόλλωνας για το τρίποντο

Έχει το πάθος ο Απόλλωνας για το τρίποντο

Ο πρωτοπόρος Απόλλωνας στον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Ερμή και όλοι ξέρουν στους γαλάζιους πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και για αυτό θέλουν να μπουν σε αυτή την διαδικασία με το δεξί.

Ο Ιοάν Αντόνε που παρακολούθησε τον αγώνα του Κυπέλλου της Τετάρτης του Ερμή με την ΑΕΛ έχει καταστρώσει το σχέδιο του για το πώς οι γαλάζιοι θα δραπετεύσουν από το Αμμόχωστος με τους βαθμούς της νίκης. Μεριέμ , Χαμπτανί , Σαγκοι και Ρομπέρ δεν υπολογίζονται αλλά όλοι όσοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο ξέρουν ότι θα πρέπει να καταθέσουν ψυχή για την νίκη και για τους τρεις βαθμούς.

Ο κόσμος θα είναι εκεί , τα περίπου 150 που είχαν μείνει από ψες θα εξαντληθούν και τα 1400 εισιτήρια θα βρουν κάτοχο και η εξέδρα θα πλημυρίζει από πάθος για τους τρεις βαθμούς.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.