ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Με μαυρισμένο μάτι ένας εκ των κατηγορουμένων – «Εδώκαν τζιαι πάνω μου»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Με μαυρισμένο μάτι ένας εκ των κατηγορουμένων – «Εδώκαν τζιαι πάνω μου»

Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου την Δευτέρα (15/4) ο Λευτέρης Σολωμού, ένας εκ των κατηγορουμένων του διπλού φονικού Στροβόλου.

Της Γεωργίας Παππούτα 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline o Λευτέρης Σολωμού, ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συγκρατούμενους του.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στην δικαστική αίθουσα με μώλωπα και φούσκωμα στο μάτι, ενώ εμφανείς ήταν και οι εκδορές στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, ο Μάριος Χατζηξενοφώντος, ο δεύτερος εκ των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση, υποστήριξε ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον Λευτέρη Σολωμού, εδώκαν τζιαι πάνω του, όπως είπε.

Σημειώνεται ότι η δικηγόρος του Σολωμού, ήταν αναστατωμένη, αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό την Δευτέρα (15/4).

Κατηγορούμενος επίσης στην υπόθεση και βασικός ύποπτος για την διάπραξη του διπλού φόνικού στην οδό Ζαλόγγου, είναι ο Λοΐζος Τζιωνής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE