ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Με μαυρισμένο μάτι ένας εκ των κατηγορουμένων – «Εδώκαν τζιαι πάνω μου»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Με μαυρισμένο μάτι ένας εκ των κατηγορουμένων – «Εδώκαν τζιαι πάνω μου»

Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου την Δευτέρα (15/4) ο Λευτέρης Σολωμού, ένας εκ των κατηγορουμένων του διπλού φονικού Στροβόλου.

Της Γεωργίας Παππούτα 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline o Λευτέρης Σολωμού, ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συγκρατούμενους του.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στην δικαστική αίθουσα με μώλωπα και φούσκωμα στο μάτι, ενώ εμφανείς ήταν και οι εκδορές στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, ο Μάριος Χατζηξενοφώντος, ο δεύτερος εκ των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση, υποστήριξε ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον Λευτέρη Σολωμού, εδώκαν τζιαι πάνω του, όπως είπε.

Σημειώνεται ότι η δικηγόρος του Σολωμού, ήταν αναστατωμένη, αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό την Δευτέρα (15/4).

Κατηγορούμενος επίσης στην υπόθεση και βασικός ύποπτος για την διάπραξη του διπλού φόνικού στην οδό Ζαλόγγου, είναι ο Λοΐζος Τζιωνής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.