ΤΖΟΚΕΡ: «Δωράκι» σε τυχερό από την Κύπρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: «Δωράκι» σε τυχερό από την Κύπρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ένα από τα τέσσερα δελτία που κατάφεραν επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία της κλήρωσης του Τζόκερ την Κυριακή (14/4), παίχθηκε σε πρακτορείο στην Κύπρο.

Το δελτίο, παίχθηκε συγκεκριμένα στο πρακτορείο «Κυπριανού Ανδρέας» που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μακαρίου στην Πάφο.

Ο τυχερός από την Κύπρο, όπως και ακόμη τρεις, βάζει στον λογαριασμό του το ποσό των €17.241,61.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη κατηγορία που κλήρωνε το ποσό των 836.318,29 ευρώ δεν βρέθηκε τυχερός με αποτέλεσμα να σημειωθεί ΤΖΑΚ - ΠΟΤ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE