Που μυαλό για αγώνα;

Που μυαλό για αγώνα;

Η Ανόρθωση αγωνίζεται αύριο (14/4) κόντρα στον Ερμή, όμως το μυαλό όλων είναι στην έκτακτη γενική συνέλευση της Πέμπτης.

Οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να επηρεάζονται από όλα αυτά και δουλειά τους είναι να κερδίσουν τους «φτεροπόδαρους», όμως θέλουν δεν θέλουν να επηρεάζονται. Βέβαια, ο Γιούργκεν Στρέπελ το γνωρίζει καλά, αφού οι τελευταίοι μήνες δεν είναι και οι καλύτεροι για την ομάδα του και «κρατά τα σχοινιά».

Η ομάδα της Αμμοχώστου, πρέπει να ορθοποδήσει, να αναγεννηθεί από τις φλόγες της, όπως ο φοίνικας στο στήθος της. Ξέρει από δυσκολίες. Τα έχει περάσει ξανά. Και πρέπει να δυναμώσει. Το μυαλό θα είναι στην έκτακτη συνέλευση της Πέμπτης, εκεί που θα ξεκαθαρίσουν πολλά μετά και την απόσυρση μνημονίου συναντήληψης από τον Χρίστο Πουλλαΐδη αλλά και τα κεφάλαια Λαβόρδε, Λέβι και Όρενμπουργκ.

Μέσα σε όλα αυτά ωστόσο, υπάρχει και παιχνίδι και ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος. Νίκη και καλή εμφάνιση κόντρα στους «φτεροπόδαρους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.