Τραγωδία στην Λάρνακα - «Έσβησε» 16χρονος μαθητής

Τραγωδία στην Λάρνακα - «Έσβησε» 16χρονος μαθητής

Απεβίωσε την Κυριακή (14/4) 16χρονος μαθητής από την Λάρνακα, ο οποίος «έσβησε» ενώ ήταν σε παιδικό πάρτι.

Ο 16χρονος φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του στο παιδικό πάρτι που γίνόταν στο χωριό Τρούλλοι της Επαρχίας Λάρνακας., ενώ προηγουμένως είχε νιώσει αδιαθεσία και έκανε εμετό.

Πρόσωπα που βρίσκονταν επίσης στο πάρτι, προσπάθησαν να συνεφέρουν τον άτυχο νεαρό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο, για να μετέφερε τον 16χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου νεαρού.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 16χρονου, αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργείται την Δευτέρα (16/4).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE