Οι ευχαριστίες της ΕΝΠ για τη δύσκολη στιγμή του Θεόδωρου

Οι ευχαριστίες της ΕΝΠ για τη δύσκολη στιγμή του Θεόδωρου

Η ΕΝΠ με ανακοίνωση της ευχαριστεί δημόσια όσους έδειξαν ενδιαφέρον για τη δύσκολη στιγμή του Θεόδωρου Κουτσού, αλλά και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ της εταιρείας Ε.Ν.Π ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ αλλά και η οικογένεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Θεόδωρου Κουτσού θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους επέδειξαν ενδιαφέρον σ´ αυτήν την δύσκολη στιγμή. Μοναδική μας έγνοια τις πρώτες ώρες ήταν η ομαλή εξέλιξη της υγείας του Θεοδώρου κ για αυτόν τον λόγο δεν μπήκαμε στην διαδικασία σχολιασμού του ότιδήποτε. Πλέον ο Θεόδωρος μετά από δύο χειρουργεία εξήλθε από την Μονάδα εντατικής παρακολούθησης και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα αναρρώνοντας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε σε όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για την άψογη συμπεριφορά από την πρώτη στιγμή αλλά και στην Διοίκηση της Ομόνοιας.

Μοναδική μας ευχή να δούμε τον Θεόδωρο το συντομότερο δυνατό πίσω στους αγωνιστικούς χώρους.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Ε.Ν.Π»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE