Κάσες: «Στόχος μας είναι να πάρουμε τη δεύτερη θέση»

Κάσες: «Στόχος μας είναι να πάρουμε τη δεύτερη θέση»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, ο ποδοσφαιριστής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Νάτσο Κάσες.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή όταν αμυνόταν. Κάναμε όλα όσα έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη.

Τώρα ο στόχος μας είναι να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να βγούμε στην Ευρώπη.

Πάντα τα παιχνίδια στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ είναι δύσκολα. Είναι μία ομάδα πολύ μαχητική που έχει καλή φυσική κατάσταση.

Όλα είναι πιθανά και είμαστε αισιόδοξοι για τη 2η θέση. Πιστεύω σίγουρα ότι μπορούμε να την κατακτήσουμε.

Μπορεί να μη λέει τίποτα για την Ευρώπη, όμως γιατί όχι να μην πάρουμε και τη δεύτερη θέση;».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.