Θέλει να πετύχει το πρώτο μεγάλο διπλό

Θέλει να πετύχει το πρώτο μεγάλο διπλό

Έτοιμη είναι η Ανόρθωση για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ και μάλιστα με ενισχυμένο πλάνο για τον Αντρέ Πάους

Οι παίκτες του Πάους θα έχουν σήμερα και τους Κάλβο , Μακρή και Αβραάμ μαζί τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ και το μεγάλο στοίχημα είναι η Ανόρθωση να καταφέρει να πέτυχει μια νίκη εκτός έδρας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει αφού έχει γνωρίσει την ήττα από Απόλλωνα , ΑΕΚ , Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ στους εκτός έδρας αγώνες.

Το πλάνο του Παους ασφαλώς θα έχει αλλαγές αφού ο Κυριάκου μένει εκτός αγώνα ενώ είπαμε πως ειδικά ο Κάλβο είναι απόλυτα έτοιμος όπως φυσικά και ο Μακρής για την σημερινή συνάντηση.  

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.